Mamma 48 år


jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha


Grattis Mamma på födelsedagen

Mina bilder på ett ställe


Har skaffat en admin på flicks. Detta är min adress. Ta en titt vetja, och kommentera jätte gärna.
Kommer nog känna mig lite oproffsig gämför med dom andra fotograferna som tar suuper bra bilder, menmen..

Radiohit och mörk chocklad




NU är jag tillbaka. Efter en ganska låång paus är jag tillbaks!
Just nu sitter jag och äter mörk chocklad och lyssnar på P3. Det var precis en kille som ringde in och friad igenom radion, och hon sa ja. Så fint tycker jag. Nu är det en annan snubbe som har en egen superkraft påstår han. Han kan låta som Gollum, haha vilken superkraft måjagsäga.

I tisdags satt jag och johanna hemma hos mig och kom på en låt till mig. Den heter "persikan på gatan i stan".
Den gjorde stor succé hos min musiklärare och jag kommer nu få MVG i musik. Helt otroligt! Vi kom seriöst på den på 14 min. Nadja går runt och nynnar på den och säger att det kommer bli en ny radiohit. Njaaa..kanske inte det, men min musiklärare ville iallafall spela in låten och det är ju najs. Om ni nu skulle höra en låt om en persika på radion så är det JAG som har skrivit den, och lite johanna.

Fullt upp

Jag vet att jag suger på att blogga, men jag kommer väl igång nån gång. Kanske imorgon, kanske om en månad.


Nytt!

tackar än en gång min fina vän Amanda Wilson för headern.
Nån gång ska jag göra en själv.Nån gång.

Black sunday afternoon

Jag har besämt mig för att vara så öppen som jag kan i min blogg. Vill att ni läsare ska få se vem jag verkligen är. Så allt jag kommer skriva om, från och med nu, ska vara min personliga tankar och funderingar. Helt och hållet Fannie.

På torsdag ska min mamma opereras. Hon har fått hudcancer. Det känns så overkligt. Man har ju kollat på filmer och hört talas om ungdomars föräldrar som fått det. Man har tyckt synd om dom, och sen har man levt vidare. Men när det väl drabbade min mamma blev det mer verkligt.
Jag vet inte hur det funkar, men jag vet att det kan sprida sig eller inte. Sen om läkarna säger att det kommer bli bra kan det helt plösligt vända,och bli dåligt.
Jag vet inte vad jag skulle göra om det skulle vända. Hur jag skulle reagera om mamma inte fanns. Jag vet, jag ska inte tänka på det, men det går inte att ungå. Vem fan skulle jag vara utan min mamma?


RSS 2.0