Jonte, en riktig brat



Gissa vad det här är för kille? Ingen mindre än Jonte i "Eva och Adam" ! Ni vet den jobbiga killen som alltid hade mössa på sig i klassrummet och som var så himla barnslig. Vem kunde gissa att han skulle se ut sådär?


Sjuk som en räka




Idag är jag "sjuk som en räka". Men det gör mig ingenting. Jag har sällskap. Ronja rövardotter och Pippi ska snart sättas på i min lilla tv. En smoothie ska få slinka ner i min mage och fattigare riddare om jag har kraft att göra det.
Min dag är räddad av mat och film.

vill också!!




lina scheynius

Jag visste att han skulle få ett pris!!! YEES



ACDC!!!!!

Jag och Klara står och väntar i korridoren bakom scenen på min mamma som skulle upp och hämta nycklar. Vi står där helt själv utan några som vi känner. Plötsligt kollar jag åt höger och får se HELA ACDC bandet komma imot oss.
Jag fick en hjätattack och blev alldeles vit i ansitktet, och stum och jaa allting!! Klara därimot var helt vaken och skrek att hon älskade dom och allt. Då kom Brian Johnson fram till oss och skakade hand med oss o tackade.. JAG var fortfarande stum. Det var inte först Angus Young kom imot oss som jag o klara skrek " I LOVE YOU" och kollade på han med en chockad min. Han skrattade åt hur jag såg ut och ropade "THANK YOU"..
JAG VAR HELT DÖD HELA KVÄLLEN OCH KUNDE INTE FATTA ATT JAG HAR FAKTISKT SKAKAT HAND MED SJÄLVASTE SÅNGAREN I ACDC..
Hade ett plåster på min tumme som jag nu har klistrat in i min dagbok!! Den kommer säkert vara värd en förmögen het sen.. Min hand har jag inte tvättat och den luktar fortfarande Brian Johnson

ANGUS YOUNG!!!!!

EN BIT AV ANGUS YOUNGS AS !!!

BRIAN JOHNSON!!!!


ÅÅÅHHHHH!!! VILL SE DOM IGEN


Pling Pling på gitarren min, medans snön faller ner från himelen sin




Blåvalen simmar runt, runt, runt, runt

Tänker inte berätta i detalj vad som hände igår kväll men vissa ögonblick som var roliga tänkte jag skriva ner.
Mamma och jag åkte lite för tidigt så jag och hon fick stå med Dina ( mammas kompis som jobbar på konserter med mamma ibland). Vi fick gå in bakom scenen och ta oss en fika. Gissa då vem som sitter och äter middag??
Ingen mindre än Laleh själv. Jag fick värsta chocken och ville nästan springa fram till henne och krama om henne. Men jag var tvungen att ligga lågt.
När förbandet kom in, som var en kille som hette Åkström tror jag, var det nästan fullsatt i Cirkus. Han var himla bra! Snygg också.
Efter en timme med Åkström kom Laleh in med ett glatt leénde. Under hela konserten hängde publiken med och hon berättade om en massa saker som hade hänt. Hon kändes som en helt vanlig människa som gjorde bra musik.
Även fast alla artister/band är det så kände man verkligen det med henne.
När konserten var slut gick hon bort från scenen och folk började gå. Då kom hon in igen på scenen och vinkade ajö till alla folk. Så otroligt gulligt!
Jag, mamma och Dina gick bakom scenen och skulle hämta våra jackor. Medans Dina hämtade jackorna stod jag och höll upp dörren till rummet. Helt plötsligt hörde jag några röster bakom mig och sen några händer som kittlade mig.
Jag fick värsta chocken och vände mig om och höll på att svimma när jag såg att det faktiskt var Laleh som kittlade mig!
Hon stannade upp och skrev på min affisch och pratade med mig ett tag. Sen gick hon ut och signerade till alla andra där ute.

Ni som orkade läsa allt detta kan säkert förstå hur lycklig jag var efter denna kväll!!!



Jag är såå lycklig, jag är såå lycklig!

åååhh.. jag fick en autograf o en kram o en komplimang o hon till och med kittlade mig! Laleh, ååh hon var så trevlig.
Hela konsertern var helt underbar och jag är helt jättesnurrig just nu och vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom jag är så lycklig. Jag borde nog sova nu fast först ska jag rama in min affisch.
Imorgon är det nya takter och då ska jag försöka att berätta om vad som hände denna kväll.
PussoGodnatt

Snygga smärta Fannie

Igår satsade jag stenhårt på träningen. Gick på ett väldigt tufft medel pass och styrketränade efter på gymmet. Nu förstår jag varför alla gör så fula miner när dom gymmar!
Har mer än ont i alla muskler idag. Ska vila hela dagen så att jag är pigg till ikväll då det är Laleh.
Här får ni lyssna på en bra låt från hennes nya album "Simon Says"


AAAAAAAHH, FY FAN VAD NICE

ÅÅÅHHH!!! JAG DÖÖÖRR !! JAG SKA PÅ ACDC PÅ SÖNDAAAAAG!!! Jag trodde att jag skulle få komma in....
Tro inte att jag är värsta ACDC fanet, utan jag tycker bara det skulle få vara kul och se dom live liksom. Dom är ju grymma!
Sen på lördag ska jag på LALEH !! Kan ni förstå, två konserter på en helg?? Jag kommer få superduper kul!
Nu ska jag tillbaka till engelskan, ha det göött!!

Ursäkta damphumöret

France



Som många redan vet så älskar jag Frankrike. Allt är så perfekt.
Språket. Människorna. Paris. Musiken, ja allt!
Det är inte så konstigt att jag är så intresserad av Frankrike eftersom mitt namn faktiskt betyder "franska flicka".
Jag ska lära mig flytande franska innan jag dör! Så är det bara.
Lyssna på denna låt och dröm er bort till Paris.

Du & Jag döden

Drömde att jag skulle dö denna dagen.. eller nåt skulle iallfall hända den 15. Så bli inte förvånade om jag nu dör.
Men innan jag försvinner från denna värld vill jag berätta en sak man kan göra på en fest som min sköna kompis Sara har berättat om.
Om man av nån anledning är rädd för att dricka alkohol så kan man faktiskt doppa ner en tampong i sprit och trycka upp den i röven. Då blir man också full! Jag vet inte om man spyr eller blir bakis av det, har nämligen inte själv prövat. Visst låter det hel tokigt men min polare sa att det funkar, så varför inte pröva?
Ha ett gött liv allesammans!


Kärlekens dag?

Idag är det då alla hjärtans dag. Ingen speciell dag tycker jag, man är bara lite snällare än vanligt mot sina medmänniskor. Man kanske gör något fint eller köper nåt till den man älskar. Dom som är duktiga på att planera gör det. Men inte Fannie Hertzberg, nää hon glömmer bort sin lilla ideé och nu är allt förstört. Aja.. hoppas detta inte påverkar denna dag. Fast det har de nog redan gjort. Åt nämligen en mögelmacka till frukost, mums!
Hoppas inte middagen ikväll innehåller något mögel.
Ha en underbar alla hjärtans dag iallfall. AJÖKEN

 


Studiedag



Until we bleed



Är det någon som vet när lykke li ska ha konsert?

Minimala texter

Har märkt en otroligt jobbig sak nu när jag är nöt allergiker.
Det står verkligen jätte litet på saker " innehåller spår av nötter". Ibland märker man inte det först efter man har köpt saken. Det är verkligen jätte irriterande. Förstår liksom inte grejen. Vill dom att vi nöt allergiker ska stå i en kvart och läsa minimala texter på paketen? Vill dom att vi kanske ska missa att det står det och sen äta det och få ett anfall?
Varför kan det inte bara stå tydligt och stort, "INNEHÅLLER SPÅR AV NÖTTER" ???
Jag blir så irriterad på sånna grejer,även om det är en liten grej som nästan ingen bryr sig om. Det gjorde inte jag heller först jag blev allergisk mot nötter, då bryr man sig hela tiden.


Thank you very much

Februari är underlivets månad. Då spelas Vaginamonologer till förmån för V-day runtom i världen. Den nionde har Fanny namnsdag - ett av många engelska namn för underlivet - och den fjortonde är det alla hjärtans dag. Detta tar vi fasta på genom en artikelserie om Det undre livet.

Tack stockholm city tidningen för att ni har detta som framsida.Nu kallas jag för Fitt Fanny -.-

Fanny tycker till

Jag har börjat tänka på saker som jag gör helt omedvetet.
Jag kallar mig själv för en miljö kämpe, men en miljö kämpe köper väl inte en massa kläder på populära affärer som t.ex HM som köper sina kläder från andra länder i världen! Dom syr sina egna eller köper från second hand. En miljö kämpe ska också åka kommunalt väldigt ofta, det är klart jag gör, men nu när det börjar bli kallt har jag blivit slö och fått skjuts med bil.
Jag ska nu ändra på allt det här. Jag ska spara min månadspeng, istället för att köpa kläder för dom.Jag ska såklart börja sy ( om det nu funkar) vissa kläder. Nu när jag har fått ett busskort ska jag som mål inte åka bil mer än 10-15 min per vecka, MAX !
Nu ska Fannie Hertzberg börja om från början och leva upp till sitt ryckte.
Fannie Hertzberg ska nu rädda miljön, en gång för alla!... hop

P.S Tack för alla ni som skrev om vad som gör er lyckliga i inlägget under, fick en massa ideér och har nu börjat skriva.tacktacktack!

Hur lång tid ska det ta innan detta är över?

Behöver lite tips på saker jag kan skriva om i min låt, så jag behöver er hjälp.
Skriv ner tre saker som gör er lyckliga. Skriv inte namn eller blogg adress bara dom tre sakerna som gör er lyckliga.
Ni skriver ner det genom att kommentera detta inlägg. Tackohej!


Markus Krunegård!


Johanna och Klara var dom jag gick med.Vågar inte lägga in en bild på klara
eftersom hon kan bli så sur.

Ett av förbanden, First aid kit tror jag dom hette.

Andra förbandet, Parken.

Äntligen kom Markus Krunegård in !!

En liten crazy bild på oss tre.

Sista bilden som jag orkar lägga in.

Om ni vill se videosar från konserten får ni gå in på min facebook, Fanny Hertzberg. Kommer förmodligen lägga in dom imorgon, för nu ska jag plugga vidare på so. Ha det gött gott folk!

Jag har varit vilsen, Lisa



Min nuvarande plugg låt. Dom var förband på Markus igår, grymma live.

En otrolig kväll

Har precis varit på Markus Krunegårds konsert...åååååh den var så jävlans bra!
Kände mig verkligen glad när jag fick se honom, live liksom! Kommer lägga in en massa fina bilder imorgon när jag är liite piggare. Just nu har jag så himla ont i kroppen efter allt hoppande. Kommer förmodligen sova himla gott inatt.
Så God natt gott folk!

RSS 2.0